Hardlopen

Hardloopaccessoires

Of je nou een klein rondje gaat hardlopen of een hele marathon, hardloopaccessoires komen tijdens elke run van pas. Maak het jezelf comfortabeler met hardloopaccessoires als running handschoenen, muts ...

65 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hardloopaccessoires

Als je serieus kilometers gaat vreten, dan kies je natuurlijk voor goede hardloopaccessoires zodat je echt alles uit je training of wedstrijd kunt halen. Naast goede hardloopschoenen, hardloopsokken en hardloopkleding zijn hardloopaccessoires onmisbaar voor het uitoefenen van je favoriete sport. Met hardloopaccessoires zorg je dat je je vooruitgang tot op de seconde bijhoudt. Doe je het vandaag even wat rustiger aan? Ook geen probleem, met een sporthorloge en hartslagmeter zorg je ervoor dat je op die belangrijke low-impact-dagen niet over de grens gaat.

Hardloopaccessoires voor extra vrijheid

Naast de verschillende hartslag- en afstandsmeters van bekende merken, zijn er ook hardloopaccessoires die je lekker warm houden, zoals mutsen en handschoenen. Ze zijn gemaakt van lichte, ademende materialen die zorgen dat je lekker snel op temperatuur komt en dat je tijdens het lopen niet afkoelt. Als je één of meerdere bidons meeneemt tijdens het hardlopen, dan is de bidonhouder zeker een goede aanvulling op je hardloopoutfit. Zo houd je je handen vrij voor andere zaken. Zwaaien naar andere hardlopers bijvoorbeeld. En als je je digitale coach of favoriete playlist wilt meenemen naar het bos of de duinen, schaf dan meteen een MP3-pocket aan, zodat je je MP3-speler stevig vast kunt zetten op je arm.

Hardloopaccessoires: de beste voorbereiding

Bij wehkamp.nl vind je heel veel hardloopaccessoires van bekende merken, zoals Asics, Garmin Forerunner, Runtastic en Rucanor. Met deze accessoires perfectioneer je je voorbereiding, blijf je goed op temperatuur en hoef je niet na te denken over rondes, afstanden en tijden. Het enige wat jij nog moet doen is volop genieten van joggen, rennen, intervallen en sprinten.