Jurken & rokken

De Dolce Gusto Genio is een erg intelligente en compacte koffiemachine. Plaats de capsule, druk op de knop en de Dolce Gusto Genio doet de rest. Varieer eindeloos met verschillende smaken en creëer het perfecte kopje koffie met Play & Select. Alle Dolce Gusto Genio machines vind je hier.

Dolce Gusto Genio

De naam Dolce Gusto Genio zegt het misschien al een beetje, deze koffiemachine is een echte genie. Dankzij de verschillende functies is het apparaat gemakkelijk in gebruik en zorgt het ervoor dat jij het perfecte kopje koffie zet.

Compact formaat

De Dolce Gusto Genio heeft een compact formaat. Zo kun je hem op veel plaatsen in de keuken neerzetten zonder dat de machine teveel ruimte in beslag neemt. De machine mag dan wel compact zijn, lekkere koffies maken daar is de Dolce Gusto Genio goed in! Dankzij het hoge druk systeem van maximaal 15 bar in combinatie met de Nescafé Dolce Gusto capsules, creëer je het fluweelachtige crémalaagje op je espresso of de volle melkkraag op je Latte Macchiato of Cappuccino. Wanneer de bereiding van je kopje koffie klaar is stopt de machine automatisch.

Eenvoudig te gebruiken

De Dolce Gusto Genio is erg eenvoudig in gebruik. Druk op de knop en de machine doet het werk. Dankzij de Play & Select functie kun je de grootte van je kop koffie volledig aanpassen naar jouw wensen. Hierdoor maak je de lekkerste kopjes koffie helemaal naar eigen wens.

Bestellen

Kan je niet wachten om je eigen perfect samengestelde kopje koffie te drinken? Bestel dan vandaag voor 23:59 uur jouw Dolce Gusto Genio en geniet de volgende dag al van je koffie!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.