fitnesskleding & -schoenen

Fitness schoenen

Maak je sport outfit helemaal compleet met een paar goede fitness schoenen! Goede ondersteuning en er tegelijkertijd geweldig uitzien? Ga dan voor fitness schoenen van merken als Nike, Reebok of Puma.

268 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fitnessschoenen

De juiste fitnessschoen zorgt ervoor dat jij eerder je doel bereikt. Zo’n trainingsschoen past precies bij het soort oefeningen dat je doet en zorgt bovendien voor optimale grip. Dat is heel belangrijk, want een stabiele stand zorgt ervoor dat je spieren gelijkmatig worden belast als je de oefening goed doet. Wegglijden en onzekerheid, daar zit je natuurlijk niet op te wachten tijdens het fitnessen. Fitnessschoenen van merken als Nike, adidas Performance en Reebok bieden je dan ook de beste kwaliteit om alles te geven op de loopband, de crosstrainer of de speedbike. Wij hebben er meer dan 50 voor je in ons assortiment opgenomen, dus daar zit ongetwijfeld iets voor je bij. Zelfs badslippers kun je bij ons vinden. Maar die zijn natuurlijk bedoeld voor na de fitness…

Selecteer de ideale fitnessschoenen voor jou

Er zijn bepaalde dingen waar je naar zoekt in je nieuwe fitnessschoenen. Bijvoorbeeld dat ze lichtgewicht zijn, zodat je amper voelt dat je ze aanhebt. Ademend materiaal is ook prettig, want dan worden je voeten niet zo warm. Flexibele diagonale groeven in de buitenzool zorgen ervoor dat je voetspieren optimaal worden gebruikt en jij zeer stabiel staat. We hebben lage en halfhoge fitnessschoenen voor je beschikbaar. Maak een voorselectie op basis van geslacht, maat, merk, soort artikel en zelfs kleur. Je kunt dus ook kiezen voor de kleur schoen die het beste bij je outfit past. Ook op basis van je budget kun je een voorselectie maken. Daardoor zie je alleen de fitnessschoenen die binnen jouw prijsrange vallen. Veel sportplezier!