Kettler

Wij bieden je diverse scherp geprijsde crosstrainers, hometrainers en fitnessaccessoires van het Duitse merk Kettler. Vaak bekroond als innovatieve speler in de fitnessmarkt. Slimme en doelmatige oplo ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

Kettler

Wij bieden je diverse scherp geprijsde crosstrainers, hometrainers en fitnessaccessoires van het Duitse merk Kettler. Deze fabrikant is vaak bekroond als innovatieve speler in de fitnessmarkt. En dat is niet voor niets, want de slimme en doelmatige oplossingen met hoogwaardig design bieden je de mogelijkheid om thuis op professioneel niveau te trainen. Daarnaast bieden wij je nog diverse buitenspeelgoedartikelen van Kettler, van glijbaan tot schommel. Of je nu lekker wilt fitnessen of je wilt je kinderen verrassen met werkelijk geweldig speelgoed, wij helpen je daar graag bij. In ons assortiment vind je van alles wat. Je profiteert daarbij altijd van onze goede prijs/kwaliteitverhouding en de optimale service waar we bij wehkamp.nl om bekend staan!

Welk product van Kettler kies jij?

Voor kinderen en volwassenen heeft Kettler heel wat om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafeltennistafel, een skelter, een quad, een schommel of een heus turnrek? De kwaliteit van de producten die deze Duitse fabrikant op de markt brengt is steevast hoog, dus daar kun je op vertrouwen. Dat is natuurlijk altijd fijn om te weten, maar zeker als het gaat om de fitnessapparatuur die Kettler aanbiedt. Naast uiterst simpele producten, zoals een fitnessmat, een trampoline en een deurrekstok, hebben we ook geavanceerdere machines voor je. Denk daarbij aan een roeimachine waarmee je heel wat fictieve kilometers kunt afleggen in je eigen huis. Of een hometrainer of crosstrainer die ervoor zorgt dat je conditie op peil blijft, terwijl je ook nog eens aan je vetverbranding werkt. Zeg het maar: welk product van Kettler wil jij binnenkort in huis hebben?