Hometrainers

Je kunt heel gemakkelijk thuis aan je conditie werken door de nieuwste fitnessapparatuur in huis te halen. Zoals de hometrainers van merken als Christopeit, Kettler en Nordictrack. Daarmee kun je elke dag zoveel kilometers maken als je zelf wil, zonder je huis te verlaten.

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Hometrainers

Je kunt heel gemakkelijk thuis aan je conditie werken door je eigen fitnessapparatuur in huis te halen. Zoals de hometrainers van merken als Christopeit, Kettler en Nordictrack. Daarmee kun je elke dag zoveel kilometers maken als je zelf wilt, zonder je huis te verlaten. Dat hometrainers één van de oudste manieren zijn om thuis te fitnessen, is aan de naam al af te leiden. Er wordt namelijk niet eens gezegd dat het om een fietstrainer gaat: het feit dat je er thuis mee kon trainen was al revolutionair! De ontwikkelingen hebben natuurlijk ook niet stil gestaan wanneer het om de techniek van hometrainers gaat. Waar het vroeger ging om een band om een vrijstaand wiel, die steeds strakker kon worden aangetrokken, train je vandaag de dag met magnetische weerstand. Dat maakt het mogelijk om zonder geluid je oefeningen te doen. Heerlijk toch?

Haal je informatie uit je hometrainer

Het is leuk om te zien hoeveel kilometer je al afgelegd hebt tijdens een training. Maar de huidige generatie hometrainers gaat nog veel verder dan dat. Je kunt ook zien wat je gemiddelde snelheid en je topsnelheid was, hoeveel calorieën je in die tijd verbrand hebt, wat je vetpercentage en hartslag is en hoeveel weerstand je hebt overwonnen. Met die informatie kun je zelf je trainingsprogramma bijwerken om te zien of je nog op schema ligt. Natuurlijk maken onze hometrainers je het zo comfortabel mogelijk. Je past eenvoudig de hoogte van het zadel en de stand van het stuur aan. Ook de weerstand die je ondervindt op de hometrainer is gemakkelijk te bedienen. Succes!