Fitnessaccessoires

Stepbanken

De stepbanken zijn bij uitstek het middel om aan de BBB-zones te werken, namelijk: buik, billen en benen. Steps zijn niet alleen geschikt voor training van het onderlichaam, je werkt tegelijkertijd oo ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Stepbanken

Stepbanken, aerobic steps of steppers. Hoe je het ook noemt, de stepbanken zijn zeer geschikt om jouw onderlichaam te trainen, maar kunnen ook als hulpmiddel worden ingezet om het hele lichaam te trainen. De stepbank ik bij uitstek geschikt om de BBB-zone te trainen, namelijk: buik, benen en billen. Je kunt oefeningen op de stepbank zo zwaar maken als je zelf wil. De stepbank is ontzettend handig als je thuis oefeningen wilt uitvoeren of als je het ter aanvulling in de sportschool wilt gebruiken.

Hello sexy legs!

Dankzij de stepbank is er een breed scala aan oefeningen mogelijk, zodat jij je hele lichaam kunt trainen. Maar waar het allemaal om draait bij de stepbank, zijn mooie en afgetrainde benen! Wij zullen één oefening prijsgeven die bij zal dragen aan die mooie, afgetrainde benen, namelijk de: ‘Bulgarian split squat’. Hello sexy legs!Indien jij gevorderd bent, leg dan een halterstaaf in je nek om extra gewicht te creëren. Ga met je rug naar de stepbank staan en plaats je rechtervoet naar achteren op de stepbank. Zak nu door je benen heen waarbij je rechterbeen (die op de stepbank staat) zo ver naar beneden zakt dat je knie net niet de grond raakt. Zorg ervoor dat de knie van je linkerbeen (die voor de stepbank staat) niet voorbij je voet komt, als je naar beneden zakt. Herhaal dit tien keer en wissel dan van been. Herhaal dit vervolgens drie keer, voor ieder been. Gegarandeerd dat jij morgen je bovenbenen en billen zult voelen. Veel succes gewenst!

Bestel je aerobic step vandaag nog

Met welke stepbank ga jij vanaf morgen aan de slag om je onderlichaam een flinke boost te geven? Bestel jij jouw stepbank vandaag nog voor 23:59 uur bij wehkamp, dan ontvang jij hem morgen al in huis!