fitnessaccessoires

Bootcamp

Alle bootcampers opgelet! Speciaal voor jullie shop je hier de bootcamp producten. Heerlijk in de buitenlucht in groepsverband aan je conditie en lichaam werken, terwijl je het uiterste uit jezelf haa ...

28 resultatensorteren op
aanbevolen

Bootcamp

Alle bootcampers opgelet! Speciaal voor jullie is er een shop met bootcamp producten geopend. Voor mensen die nog niet op de hoogte zijn van bootcamp: in groepsverband in de buitenlucht aan je conditie en lichaam werken, terwijl je het uiterste uit jezelf haalt. Je kunt het zien als een intensieve full-body workout, waar je elkaar stimuleert en motiveert, maar waar het bovenal draait om doorzettingsvermogen. Je wordt aangemoedigd door een coach en je medesporters. De producten van wehkamp zullen je bootcamptraining net een stapje zwaarder maken, waardoor je na afloop tevreden naar huis kunt gaan.

Sandbag

Je hebt in de sportschool of bij grote evenementen zoals ‘Mud Masters’ vast wel eens zandzakken voorbij zien komen. Deze speciale ‘sandbags’ zijn perfect om je kracht en stabiliteit te trainen. De sandbag wordt ook steeds meer gebruikt bij bootcamptrainingen omdat het een zeer effectief middel is. De sandbag is in verschillende gewichten te krijgen, zodat je dit rustig op kunt bouwen. Zijn er tijdens een bootcamptraining trappen aanwezig? Ga de uitdaging aan door een sandbag in je nek te leggen en de trap (afhankelijk van de hoogte en aantal treden) op en af te lopen. Gegarandeerd dat jij morgen je benen flink zult voelen!

Trainingsladder

Onze trainingsladders zullen een bijdrage leveren op het gebied van explosiviteit en snelheid. Wanneer je dit regelmatig traint, zal je merken dat je behendigheid en voetenwerk enorm vooruit zullen gaan. Het is vooral leuk om de uitdaging aan te gaan met je sportpartner, wie boekt de meeste (en snelste) vooruitgang? Kan je niet wachten om te beginnen? Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis. Alleen bij wehkamp.