Sport & vrije tijd

Fitnessaccessoires

Fitnessaccessoires, voor het kleinere fitnesswerk. Ideaal om even tussendoor een paar oefeningen met een dumbbell set van een merk als Christopeit of Kettler te doen. Echte musthaves zijn de Gymstick ...

399 resultatensorteren op
aanbevolen

Fitnessaccessoires

Dankzij onze fitnessaccessoires haal je, je eigen sportschool in huis of gebruik je deze accessoires ter aanvulling van je cardio work-out. Dankzij onze dumbells&halters en bovenlichaamtrainerskun je aan de slag met je armen, schouders en borst. Wil je graag aan je buikspieren en heupen werken? Dan zijn onze hoelahoeps, fitnessballen en fitnessmatten ideaal. Of wil je toch graag aan je beenspieren gaan werken? Wat dacht je van onze stepbanken, deze zijn geschikt om jou aan je goed gevormde benen te helpen. Mocht je voor een full body workout gaan, pak dan het springtouw, maak gebruik van onze fitness trampolines of trek die bokshandschoenen aan. Op deze manier haal je het maximale uit je lichaamsbeweging. Wij bezorgen de producten zo snel, dat wanneer je vanavond voor 23:59 uur besteld, je de producten morgen al in huis hebt! Geen smoesjes meer, maar aan de slag.

Waarom nou sportvoeding?

Je kunt zo hard sporten als je wil, maar alleen de juiste combinatie tussen sport en voeding zorgt ervoor dat jij het beste resultaat behaald. Niet alleen het optimale resultaat speelt een rol, voeding is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam genoeg voedingsstoffen en energie binnenkrijgt in de periodes dat je lichamelijk veel actief bent. Als jij ervoor kiest om aan de slag te gaan met de dumbells&halters, is het belangrijk dat je spieren genoeg eiwitten binnenkrijgen voor een snel en beter herstel van je spieren. De Isostar PowerPlay High Protein90eiwitshake is hier perfect voor. Haal het maximale uit je lijf met behulp van de juiste sportvoeding.