Roeitrainers

Je hebt behoefte aan een volledige work-out op regelmatige basis, maar het ontbreekt je aan tijd (en zin) om vaak naar de sportschool te gaan? Je kunt ook fitnessapparatuur in huis halen. Met een roeimachine van merken als Christopeit en Nordictrack kun je een volledige work-out doen. En ze zijn zo compact dat ze makkelijk onder je bed of in je kast passen.

2 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Roeitrainers

Wil je graag zowel aan je conditie als aan je spierkracht werken, maar weet je niet welk apparaat daar geschikt voor is? Een roeitrainer biedt de uitkomst want als je gebruik gaat maken van het roei apparaat, kunnen wij jou garanderen dat je een volledige work-out krijgt! Je kunt een roeitrainer gebruiken als enig fitness apparaat, maar ook ter aanvulling van je gehele trainingsschema. Het geeft een enorme boost aan je conditie, maar is ook ideaal om vet te verbanden. Neem een kijkje tussen de verschillende modellen en merken van onder andere Christopeit, Waterrower of Flow Fitness. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je onderscheid kunt maken in het aantal gewenste trainingsprogramma’s en het maximale belastbare gewicht van de roeitrainer. Zo helpen wij jou een stapje dichterbij te komen bij jouw perfecte roeitrainer.

Roeitrainers van Waterrower

Wil je het gevoel hebben dat je echt in het water roeit door bij elke slag de weerstand van het water te voelen, maar ook het water te horen? De strak vormgegeven en handgemaakte roeitrainers van essenhout van het merk Waterrower bieden deze ervaring. De Waterrower roeitrainers maken gebruik van echt water zodat dit niet slijtage gevoelig is en het niet belastend is voor je gewrichten. Ook werkt het roeien net zoals op echt water: hoe harden je roeit, hoe sterker de weerstand wordt. Dankzij de 14 verschillende trainingsprogramma’s zit er altijd wel een geschikte training voor jou bij. Ben je uitgeroeid en wil je het roei apparaat opbergen? Geen enkel probleem voor de Waterrower, want deze roeitrainer kan je rechtop zetten zodat hij niet meer ruimte inneemt dan een stoel.

Kan je niet wachten om te beginnen met roeien? Snappen wij volledig. Voor de meeste roeitrainers geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis! Het kan zijn dat sommige roeitrainers 2-3 dagen levertijd hebben, maar ook dat is het wachten waard. Wij willen natuurlijk maar al te graag dat jij thuis bent als wij jouw nieuwe roeitrainer komen brengen.