Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Cardiotraining

Je kunt heel gemakkelijk thuis aan je conditie werken door de nieuwste fitnessapparatuur in huis te halen. Bekijk bijvoorbeeld onze crosstrainers van Reebok, hometrainers van Chrisopeit en loopbanden van Pro-Form. Genoeg keuze voor de echte cardio liefhebber!

sorteren

2 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Cardiotraining

Je wilt graag aan je conditie en uithoudingsvermogen werken, maar je weet nog niet zo goed met welk apparaat je dat wilt doen. Gelukkig ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres, want er is een grote keuze aan cardio apparatuur. Je kunt gemakkelijk vanuit huis aan je conditie werken, dankzij de crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeitrainers en speedbikes van wehkamp.

Crosstrainers

Een crosstrainer ouderwets of saai? De crosstrainers van tegenwoordig zijn zo modern, dat je niet anders meer zou willen. De crosstrainer is zeer veelzijdig dankzij de vele programma’s; wil je graag aan je conditie werken of misschien toch liever vet verbranden? De LCD schermen houden je gegevens nauwkeurig bij. Neem een kijkje tussen de vele soorten crosstrainers!

Hometrainers

Is het slecht weer buiten, heb je geen goede (race)fiets of kijk je ondertussen liever tv? Dan is de hometrainer een uitkomst! Selecteer je programma en kies de juiste weerstand en trap er een eind op los. Vergeet je zadel niet op de juiste hoogte in te stellen, voor een goed zitcomfort.

Loopbanden

Wil je graag hardlopen, maar is het buiten slecht weer of zijn er geen mooie hardlooproutes in de buurt? Niet getreurd want je kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten hardloopbanden. Je kunt op sommige loopbanden zelfs hellingen instellen, zodat het net lijkt als je tegen en berg oploopt of er vanaf loopt.

Roeitrainers

Wil je graag aan de slag met je kracht, uithoudingsvermogen en je concentratie? Dan is de roeitrainer de uitkomst! Nog een voordeel: je kunt zoveel roeien als je wilt, maar je wordt niet nat. Hoe harder je gaat roeien, hoe meer weerstand je zult krijgen.

Speedbikes

Speedbikes zijn ontworpen voor intensief gebruik zoals voor crossen of wielrennen. De speedbikes staan extra stevig op de grond, zodat zij goed in staat zijn op jouw bewegingen op te vangen. De kunt een speedbike vergelijken met een echte racefiets, waardoor je trainingen nog realistischer zullen worden.