Spongebob - Pret onder water (DVD)
 • uitverkocht

  Spongebob - Pret onder water (DVD)

  7.9910.99je bespaart 3.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Spongebob - Pret onder water (DVD)

  Vliegende spons (Dubbellange aflevering)
  Patch de Piraat gaat op jacht naar de verloren SpongeBob-aflevering die hij kwijt was (je snapt wel wat ik bedoel). En als hij hem vindt, kunnen weallemaal zien hoe SpongeBob zijn droom om met Kwallen te vliegen achterna gaat.

  Plankton
  Deze keer neemt de microscopische rotzak de controle over SpongeBob’s brein over. Hij wil hemzover krijgen dat hij de geheime krabby patty-formuleonthult!

  Vaarschool
  Examentijd op de vaarschool van mevrouw Puff. Om een voldoende te krijgen, planten SpongeBob en Patrick een walkietalkie in SpongeBob’s hoofd, zodat Patrick hem van een afstandje aanwijzingen kan geven. Het schuimSpongeBob is geveld door een ernstig geval van degevreesde ‘Suds’. Patrick probeert SpongeBob ervante overtuigen dat hij niet naar de dokter moet gaan,vanwege de vreselijke dingen die hem daar te wachten staan – oude tijdschriften bijvoorbeeld!

  Meerminman en mosseljongen II
  SpongeBob wint het Schelpsignaal van zijn favoriete tv-serie: "De avonturen van Meerminman enMosseljongen!" Nu kan hij zijn helden oproepen iedere keer dat er een noodsituatie is, zoals wanneer hij niet bij een boek kan of als hij een mayonaisepot wil openmaken...

  De chaperonne
  Als Parel, de dochter van mijnheer Krab, een blauwtje loopt voor het schoolbal, komt SpongeBob haar redden. SpongeBob wordt haar 'grote, donkere,knappe' afspraakje. Maar zijn fraaie uiterlijk kan niet voorkomen dat de ene na de andere ramp zich voltrekt op Parel's schoolbal.

  Opblaasmaatje
  SpongeBob maakt een nieuwe vriend, Bubble Buddy!Maar na een verblijf van 2 uur in de enige badkamer van Goo Lagoon, is iedereen zo kwaad, dat ze zwerenBubble Buddy te zullen neerknallen!

  Je veter zit los
  Patrick vraagt SpongeBob hem te leren hoe hij zijn veters moet vastmaken. Maar SpongeBob is vergeten hoe dat moet! Hij raakt zo overstuur dat hij niet weethoe hij de dag moet doorkomen. Wie kan hem helpen? Meow.

  Winterslaap
  Met nog een week te gaan voordat haar winterslaap begint, vraagt Sandy SpongeBob om deze laatste week samen met haar wakker te blijven. Maar SpongeBob houdt het niet vol, dus verstopt hij zich om haar te ontwijken.
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur (min)90
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenEngels, Nederlands
  OndertitelingNederlands
  Soort artikelDVD
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.