Spirit en spruitjes - Albert Aukes

  Albert AukesSpirit en spruitjes

  21.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Spirit en spruitjes - Albert Aukes

  Graag neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en ontwikkeling. Ik daag je uit te onderzoeken naar wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. De vraag is uiteindelijk: leef jij het leven of leeft het leven jou? Kijk vol verwondering in de spiegel die dit boek je voorhoudt en vergeet vooral niet met een glimlach te kijken naar wat je ziet.
  Uiteindelijk is het humor die ons hart laat huppelen.

  Dit schrijft Albert Aukes in het voorwoord van 'Spirit en Spruitjes'. Met dit boek daagt hij je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken en om voortdurend van perspectief te veranderen. Het is een uitnodiging om buiten de gebaande paden te gaan experimenteren, om naar de vergeten delen van jezelf en je leven te kijken zodat jouw levenslust weer voluit kan stromen.
  Het leven geeft zijn eigen onnavolgbare antwoorden en de uitdaging is deze antwoorden te leren verstaan en te accepteren.
  Albert prikkelt en confronteert je om dit voluit aan te gaan zodat iedere dag een intense en bewuste beleving kan zijn.

  'Spirit en Spruitjes' is een kleurrijke interpretatie van ervaring, kennis, wetenschap en wijsheid. Je wordt langzaam maar zeker meegezogen in de verhalen en krijgt ongemerkt een prettige spiegel voorgeschoteld. Het is bruisend en stimulerend geschreven en zal zeker aanzet geven tot meer levenslust.

  lees meer

  Specificaties