overzicht
Spin Master Luvabella babypop
 • -19%

  Spin MasterLuvabella babypop

  119.-95.95je bespaart 23.05
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  Spin Master Luvabella babypop

  Ontdek zoveel echte hartverwarmende babyverrassingen met Luvabella!
  Deze schattige interactieve pop zal je verbazen met haar levensechte gezichtsuitdrukkingen en persoonlijkheid! Ze beweegt, praat en speelt net als een echte baby. Bedek haar ogen voor een spelletje kiekeboe, kietel haar buik en tenen om haar te laten giechelen, of leg je hand op haar borst om zachtjes naar haar hartslag te luisteren. Je kunt zelfs haar voetjes vasthouden om haar "mama" te horen zeggen. Van Luvabella’s eerste woordjes tot haar ontelbare, vrolijke giechels; je kind zal versteld staan bij iedere ontdekking.

  Gebruik de interactieve accessoires om haar te verzorgen, te vertroetelen of met haar te spelen. Van het voeden met haar lepel tot het spelen met haar lammetje en zelfs het in slaap wiegen met haar drinkfles; Luvabella reageert met meer dan 500 unieke, natuurlijke reacties. Hoe meer je voor haar zorgt, hoe meer ze uiteindelijk zal leren en kunnen. Zo breidt ze haar vocabulaire uit van babybrabbel tot meer dan 100 woorden en complete zinnen! Kinderen zullen zich echte mama's en papa's voelen wanneer ze met trots hun eigen 'echte' baby verzorgen en helpen ontwikkelen.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Bijzondere pop

  Het is een hele leuke pop die heel veel kan, eigenlijk voor wat oudere kinderen. Kleindochter van 3 bond haar nog wat eng dus hebben wijnhem even weggeborgen tot volgend jaar.

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand