fitnessaccessoires
spierstimulator Abtronic X2, Zwart
 • Uitverkocht

  spierstimulator Abtronic X2

  47.9543.12je bespaart 4.83

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  spierstimulator Abtronic X2

  Wil jij graag spiermassa opbouwen? Sta je uren achter elkaar in de sportschool te trainen zonder enig resultaat? Dan is deze Abtronic X2 spierstimulator de oplossing! Hij pakt alle probleem gebieden aan. Je behaalt een spectaculair resultaat zonder zware inspanning. En dat met slechts 10 minuten per dag!

  Wetenschappelijk bewezen
  De Abtronic X2 is een innovatief fitness systeem waarmee jouw manier van trainen radicaal gaat veranderen.  En dat komt door de elektronische spierstimulatie (ESS). Het is wetenschappelijk bewezen dat de ESS techniek actieve spiercontracties creëert. Je hoeft zelf dus bijna niks te doen, het werk wordt voor je gedaan. Onderzoek heeft tevens aangetoond dat de ESS technologie bijna zeven keer effectiever is dan een normale work-out!

  ESS techniek
  Fysiotherapeuten gebruikten de ESS techniek oorspronkelijk bij de revalidatie van patiënten met spieraandoeningen. En vandaag de dag wordt de techniek over de hele wereld gebruikt om dé buikspieren te creëren waar iedereen van droomt.

  Dual Channel technologie
  De Abtronic X2 richt zich – dankzij de unieke Dual Channel technologie en de geleide kussentjes voor en achter– op twee afzonderlijke spiergroepen tegelijk. Hierdoor wordt je ‘core’ versterkt en haal je het optimale uit je training.

  Gebruik van de Abtronic X2
  Je hoeft alleen maar de Abtronic rondom je middel te plaatsen en de rest gaat vanzelf. Kleine elektronische impulsen worden naar je spieren gestuurd, waardoor die zich samentrekken. Dit levert maar liefst 400 spiercontracties op in een minuut. En dat staat gelijk aan wel 400 sit-ups!
  De Abtronic verstevigt je buikspieren meteen en al na een paar trainingen is een aanzienlijk verschil te zien. Mooi bijkomend voordeel is dat naast je buikspieren ook je billen, hals, schouders en borstspieren strakker en steviger zullen worden.

  Beginner én gevorderde
  De 8 verschillende work-outs gecombineerd met 10 verschillende intensiteitniveaus levert samen 80 verschillende trainingsprogramma’s op. Je kunt dus geheel naar eigen wens en op eigen tempo trainen. Of je nou een beginner of gevorderde bent.

  In de doos:
  - Abtronic X2 spierstimulator
  - een opbergtasje
  - snelstart gids
  - trainingsinstructies
  - 4 verplaatsbare pads
  - gratis Abtronic gel om de stimulatie optimaal te benutten
  lees meer

  Specificaties

  Bijzonderheid