Spiderman kinderfiets 10 inch Rood/ blauw, rood/ blauw

  Spidermankinderfiets 10 inch Rood/ blauw

  115.-
  10
  nog 2 op voorraad

  Spiderman kinderfiets 10 inch Rood/ blauw

  Spider-Man 10 inch jongensfiets. Spider-Man is al decennialang een van de grootste superhelden; elke jongen kent hem wel uit zijn stripverhalen of films. Nu komt Volare Kinderfietsen met een hele range Spider-Man fietsen! Deze Spider-Man fietsen zijn werkelijke toppers, met schitterende stickers. Met een super mooi, stoer en modern frame en een duwstang voor de ouders. Ook heeft deze fiets een duwstang voor de ouders en makkelijk te (de)monteren zijwieltjes om snel te leren fietsen. 
  Mavel Ultimate Spider-Man Official Licensed Product.
  De fiets is ideaal om op te leren fietsen en kan aangepast worden als uw kind beter kan fietsen. Zo kunt u de zijwielen bijvoorbeeld verwijderen en de hoogte van het stuur en het zadel aanpassen. Uw kind wordt zo opnieuw uitgedaagd op de gebieden van balans en motoriek. De fiets is geschikt voor fietsertjes van 2 tot 4 jaar met een lengte van 86 tot 98 centimeter. Een ondersteunende duwstang is inbegrepen; veiligheid staat immers voorop. De kettingkast is ter beschermig van de kleine vingertjes gesloten. 
  Van begin tot praktijk
  De fiets is ideaal als startcyclus en kan worden aangepast naarmate uw kind een veiligere fietser wordt. Verwijder de steunwielen. Pas de hoogte van het stuur en het zadel aan. En uw kind wordt opnieuw uitgedaagd op balans en motoriek.  Leeftijdsgroep 2-4 jaar (hoogte 86-98 cm)
  Wielmaat in inches 10
  Frame staal
  Trapper systeem: voorwaarts en achterwaarts trapbaar  Extra accessoires inbegrepen Steunwielen met duwstang  EN-norm Goedgekeurd volgens EN 71  De kinderfiets voor de jongen om te leren fietsen.
  Het ontwerp is super fris met kleuren en patronen.
  De 10 "-wielen passen perfect bij de allereerste fiets, omdat deze eenvoudig te bedienen en te besturen is met de kleine wielen.
  Ondersteunende zijwielen en duwstang zijn inbegrepen, dus veiligheid staat ​​bovenaan.
  Er is alleen een versnelling op de fiets en het is een vaste hub zodat deze zowel heen en weer kan reizen. Het betekent ook dat de pedalen altijd rondrennen - er is geen freewheel.
  Er is een kettingkast rondom de ketting en het crankstel zodat er niets vast kan komen te zitten.
  De fiets is geschikt voor kinderen met een instaplengte van 39-48 cm.
  lees meer

  Specificaties

  Type fietsKinderfiets
  Maat fiets (inch)10 inch / 86 - 98
  GeslachtJongens
  Materiaal frameMetaal
  Zadelhoogte verstelbaar
  Terugtraprem
  Type verlichtingGeen
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.