Bordspellen

Een gezellig avondje met de familie? Speel eens een familiespel! Een spannend spel, een actief spel, je algemene kennis testen: wij hebben een ruim aanbod bordspellen voor je. Een spel vinden dat bij de hele familie in de smaak valt gaat wel lukken dus!

180 resultaten
aanbevolen

180 resultaten

Bordspellen

Wil je een bordspel of familiespel kopen? Maak kennis met ons grote assortiment voor jong en oud! Bordspellen brengen familie en vrienden bij elkaar voor veel speelpret tijdens een zomerse avond, op een koude zondagmiddag, tijdens de kerstdagen of elk ander moment. Ons assortiment bevat regelmatig bordspel-aanbiedingen en we hebben een aanbod voor elk budget. Leuk om te kopen, maar ook om als cadeau te geven voor een (kinder)verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis. En je kunt het bordspel laten bezorgen waar en wanneer je wil.

Ons assortiment bordspellen

Ons assortiment bevat een ruim aanbod aan bordspellen van onder andere 999 Games, Goliath en Hasbro. Ze zijn er in verschillende soorten: van traditionele (bord)spellen als Rummikub, Monopoly en Scrabble tot nieuwere (bords)spellen als Jenga, Uno en Cluedo. Test je kennis of je strategische vaardigheden.

Bordspellen voor volwassenen

Bordspellen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Een gezellig avondje samen, waarbij je vertier vindt in het spelen van een spel. Waan je in de wereld van Stef Stuntpiloot, of strijd tegen je medespelers tijdens het bekende spel Risk. Speel het spel Escape Room the Game, waan je in de wereld van Kolonisten van Catan of speel het bekende Ik hou van Holland-bordspel!

Bordspellen voor kinderen

Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment bordspellen: zowel voor jongere kinderen als voor tieners. Ze werken als vertier, maar zeker ook met een educatief aspect. Ook voor kinderen vind je de meest populaire spellen in ons assortiment, zoals Pie face showdown, Vos laat los, My Little Pony en 30 Seconds Junior.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.