Woezel & Pip speelgoed

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

De leukste Woezel en Pip artikelen online

Woezel en Pip zijn de twee liefste hondjes die we kennen. Samen spelen ze de hele dag in de betoverende Tovertuin en weten ze met een hoge aaibaarheidsfactor menig hart van hun kleine en grotere kijkertjes te veroveren. Ieder jong kind wordt blij van knuffels en de vrolijkheid van Woezel en Pip. Bekijk het ruime aanbod van speelgoed van dit gezellige stel bij wehkamp en plaats je bestelling.

Woezel en Pip speelgoed voor ieder kind

Een knuffel van Woezel en Pip is de veilige haven van menig kind. Ben je op zoek naar een van de knuffels van deze leuke tekenfilm, dan heb je keuze uit verschillende soorten. We verkopen niet alleen zachte knuffels om mee te slapen. Ook een interactieve knuffel die praat en een activiteit-knuffel met bijtring als babyspeelgoed behoren tot de mogelijkheden. Voor de motoriek zijn Woezel en Pip blokken heel goed speelgoed. Dit kunnen bouwblokken zijn, maar ook zeker de Woezel en Pip trein met blokken is een leuke vorm om motorisch sterker te worden. Ook voor het ruimtelijk inzicht kies je voor speelgoed van Woezel en Pip. Bekijk bijvoorbeeld de leuke vormenstoof van deze blije hondjes.

Speelgoed van Woezel en Pip bestellen bij wehkamp

Voor een ruim aanbod van speelgoed van Woezel en Pip shop je online bij wehkamp. Gebruik de zoekfilters om de zoekduur aanzienlijk te verkorten. Selecteer hier de kenmerken waar je speelgoed aan moet voldoen. Of geef aan welk budget je ervoor overhebt. Er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Heb je een keuze gemaakt? Zorg er dan voor dat wij vandaag nog je bestelling hebben ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat je het speelgoed morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.