Rainbow High speelgoed

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Maak kennis met de kleurrijke modeschool

Als je een dochter of zoon hebt tussen de 6 en 12 jaar bestaat er een grote kans dat je al kennis hebt gemaakt met het populaire Rainbow High: de kleurrijke modeschool waar iedereen zichzelf mag zijn en leert om het beste van zichzelf te laten zien. Een leuk concept voor kinderen met een mooie achterliggende boodschap.

Fashionista's in alle kleuren van de regenboog

Rainbow High paars, Rainbow High blauw, Rainbow High groen, rood, roze en geel; de Rainbow High poppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. De Rainbow High poppen hebben stuk voor stuk een eigen karakter en maken elke keer weer nieuwe avonturen mee. De Rainbow High modepop is volledig beweegbaar en heeft prachtige lange haren die je zoon of dochter eindeloos kan kammen, wassen of kan voorzien van leuke knotjes en/of staartjes.

Een Rainbow knutselwerk maken

Naast de poppen om mee te spelen, kun je bij wehkamp ook terecht voor knutselspullen. Maak Rainbow slijm met make-up of speel met de Rainbow Surprise Fantasy Friends. Dat zijn schattige, slijm spugende minipopjes die zelfs glitterscheetjes laten. De Rainbow Surprise Fantasy Friends bestaan uit verschillende personages, zoals een zeemeermin of vlinderelfje. Je kind zal het fantastisch vinden om verschillende popjes bij elkaar te sparen.

Morgen al een doll in huis

Krysta, Bella, Karma, Stella: je zoon of dochter weet nu waarschijnlijk direct over welke doll we het hebben. Shop nu de favoriete personage van je zoon of dochter als verjaardagscadeau of gewoon omdat ze het zo goed doen op school. Er is altijd wel een goede reden om zo'n leuke modepop cadeau te doen. Alle dolls die je ziet op deze pagina kunnen we bovendien morgen al bij je thuis laten bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.