LEGO Minecraft speelgoed

Stimuleer de ontwikkeling van de creativiteit van kinderen met LEGO Minecraft. De populaire wereld van deze coole online game met zijn karakteristieke 'mobs', kan worden nagebouwd met LEGO stenen. Steen voor steen kunnen kinderen hun eigen fascinerende Minecraft wereld bouwen, inclusief bekende landschappen zoals de grotten en The End. Er kunnen allerlei uitdagingen worden verzonnen, zoals: erts opgraven, schatten zoeken en je verstoppen voor enge vijanden.

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

LEGO Minecraft

Je kids zijn dol op computerspellen. Het liefst zitten ze uren per dag naar een schermpje te staren. Wat ze precies doen, weet je niet: er komt geen zinnig woord meer uit. Jij ziet ze liever met hun handen werken aan een zichtbaar resultaat. De mooie LEGO Minecraft sets zijn voor jullie de perfecte oplossing. Zij kunnen nog steeds mooie werelden bouwen en avonturen beleven met de beroemde blokjes. Jij ziet ze creatief bezig en kan hun bouwwerken zelfs bewonderen.

Minecraft in LEGO

LEGO Minecraft biedt je kind volop mogelijkheden om zijn of haar creativiteit en bouwvaardigheid te stimuleren. De handige blokjes zijn te vormen tot allerlei omgevingen, zoals grotten, eilanden en voertuigen. Iedere set heeft weer een ander thema. Zo zijn er bijvoorbeeld spannende onderwaterwerelden waarin je van alles kan ontdekken. Is het bouwwerk eenmaal klaar, dan kan je kind er spannende verhalen mee uitspelen, vol verrassende wendingen.

Creatief speelgoed voor handige kids

Het online computerspel Minecraft werd in 2009 gelanceerd. Sindsdien is het wereldwijd populair. Het spel biedt eindeloos veel mogelijkheden om zelf werelden te ontdekken of zelfs vormgeven. Ook LEGO is een grote naam op het gebied van creatief speelgoed. Geen wonder dat de twee een perfecte combinatie vormen. De LEGO Minecraft sets zijn heel gewild en geschikt voor kids van 8 jaar en ouder. Jongere kinderen oefenen eerst met LEGO Duplo.

Voor 23:59 uur LEGO Minecraft bestellen is morgen je kids verrassen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.