LEGO Dots speelgoed

21 resultaten
aanbevolen

21 resultaten

Maak de mooiste creaties met Dots van LEGO

Dots van LEGO is de ultieme manier om je creativiteit op de vrije loop te laten. Dots is dan enorm leuk, ook voor wie niet zo heel erg van LEGO houdt. Het is weliswaar LEGO, maar toch net iets anders. Met dit bouwspeelgoed oefen je de fijne motoriek, verhoog je de creativiteit en werk je aan de mooiste creaties voor jezelf of om een ander mee te verblijden. Bekijk het ruime aanbod van Dots bij wehkamp, kies je favoriete set en plaats je bestelling.

Een ruim aanbod van verschillende soorten

Met Dots van LEGO blijf je eindeloos knutselen. Er zijn verschillende sets om mee te knutselen en je eigen projecten te maken. Kies bijvoorbeeld voor je eigen lijn met sieraden met de LEGO Dots armbanden set. Ruim op stijlvolle wijze je bureau op met de LEGO Dots bureau organizer. Bijvoorbeeld een LEGO Dots pennenbakje in de vorm van een raket, die je naar wens versiert. Je kunt er zelfs nog een mooie foto in schuiven. Heb je liever een tropisch pennenbakje? Kies dan voor de LEGO Dots ananas set. Met LEGO Dots dieren maak je de mooiste tassenhangers voor een unieke en persoonlijke uitstraling van je tas. Naast de vaste sets waarmee je de meest uiteenlopende creaties maakt, zijn er ook diverse uitbreidingsets verkrijgbaar om met kleuren en vormen te variëren. Heb je bijvoorbeeld een set voor een tassenhanger of pennenbakje gekocht? Dan gebruik je de Dots uitbreidingsets om de vorm en kleuren te variëren. Op die manier worden je eigen creaties nooit saai en heb je altijd iets unieks in handen.

Dots van LEGO bestellen bij wehkamp

Bekijk het ruime aanbod van Dots van LEGO bij wehkamp en kies je favoriete set. Met behulp van de handige zoekfilters verkort je de zoekduur aanzienlijk. Selecteer hier de kenmerken waar je Dots set aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Ook voor je aankopen op het laatste moment zit je bij wehkamp goed. Als je vandaag nog je bestelling plaatst, heb je het speelgoed morgen al in huis. Heb je per ongeluk een dubbele set gekocht? Dat is geen enkel probleem! Bij wehkamp is retourneren heel eenvoudig. Bovendien brengen we er geen extra kosten voor in rekening.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.