BABY born speelgoed

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Vind hier het leukste Baby Born poppenvriendje voor je kind

Kinderen hebben een levendige fantasie. Vanuit hun eigen slaapkamer kunnen ze zich in hun spel zo ‘transporteren’ naar de jungle of naar een prinsessenkasteel. Hoe aandoenlijk is het dan dat kinderen hun fantasie het liefst gebruiken om jou te imiteren? Met een Baby Born pop wordt jouw dochter een echte poppenmama of jouw zoontje een echte poppenpapa. Het spelen kan beginnen.

Wat kan je kind met Baby Born?

Met Baby Born speelgoed kan jouw kind jou als mama of papa zijnde heel goed nadoen. Je kind leert haar poppenkind voort te duwen in de Baby Born poppenbuggy, haar pop te voeden met het flesje en het haar te kammen van het kappershoofd Baby Born. Met een pop geef je je kind niet enkel een leuk vriendje, maar je zoon of dochter leert ook voor een eventueel jonger broertje of zusje te zorgen.

Welke pop is geschikt?

Voor iedere leeftijd is de perfecte pop te vinden. Zo heeft Baby Born poppen voor de allerjongste baby’s. Dat zijn kleine poppen met een licht gewicht. Vaak zit er een rammelaar in de pop en sommige hebben een nachtlampje en een slaapliedje. Met dit knusse slaapmaatje vertrekt jouw baby zo naar dromenland. De poppen voor dreumesen zijn vaak wat groter dan de poppen voor baby’s. Sommige zijn waterdicht, zodat jouw kleine met zijn Baby Born vriendje een bad kan nemen. Vanaf 2 jaar begint jouw kind een grotere fantasie te ontwikkelen. Je zult haar ontzettend gelukkig maken met een pop die een aantal levensechte functies heeft. Een pop die kan huilen, de ogen kan openen en sluiten en uit een flesje kan drinken is perfect! Kinderen van 4 jaar en ouder zullen veel plezier hebben aan de Baby Born Sister & Brother. Deze poppen zijn wat ‘ouder’ en kunnen zelfstandig staan. Ze hebben net zoals de Baby Born baby levensechte functies, maar hebben ook haar, zodat je kind verschillende kapsels op de pop kan uitproberen.

De juiste accessoires voor de pop

Bij veel poppen wordt al een aantal accessoires meegeleverd, waaronder een drinkfles, een luier en soms ook een potje. Er zijn ook veel artikelen los verkrijgbaar. Laat je kind de pop bijvoorbeeld voortduwen in een buggy of Baby Born kinderwagen. Heeft je kind een Baby Born Sister of Brother? Dan moet die natuurlijk leren op het Baby Born toilet te gaan. In ons assortiment vind je tevens draagtassen, ledikantjes, bouncing chairs, autostoetjes, de Baby Born fiets en zelfs scooters voor de pop. Daarnaast is er leuke Baby Born kleding te koop voor iedere gelegenheid, waaronder een sneeuwpakje voor op wintersport.

Shop vandaag nog

Bij ons kun je de leukste accessoires en Baby Born pop kopen voor je zoon of dochter. Filter op leeftijd en artikelgroep en je vindt binnen een paar muisklikken het perfecte cadeau voor je kind! Bovendien hebben we zo nu en dan geweldige Baby Born aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help