K3 speelgoed

K3 is een populaire meidengroep die Nederlandstalige liedjes zingt. Van het bekende “Oma’s aan de top” tot “1000 kleine matroosjes”. De liedjes van K3 spreken vooral jonge meisjes aan. Naast de muziek is er ook kleding en speelgoed te vinden. De spullen van K3 zijn erg leuk als verjaardagscadeau. Succes gegarandeerd!

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

K3

Hippie Shake, Kusjesdag en Love Boat Baby, zomaar enkele bekende liedjes van K3. Maar deze drie hits zijn slechts een kleine greep uit het totale K3 repertoire. De bekende muziekgroep is opgericht in 1999, maar inmiddels is de samenstelling van de muziekgroep veranderd. Op dit moment bestaat K3 uit Hanne, Marthe, en Klaasje en zijn ze nog steeds populair onder jonge meiden.

Leuke items van K3

Ben je op zoek naar een cadeau voor een K3-fan? In ons K3 assortiment vind je voor ieder wat wils. Van dekbedovertrekken tot puzzels tot knutselpakketjes. Naast het speelgoed en de woonaccessoires vind je ook de nieuwste muziek. Wat is er nou leuker dan spelen met K3 spulletjes terwijl je ondertussen naar hun nieuwste cd luistert?

K3 voor alle leeftijden

K3 is niet alleen voor jonge meiden. Wanneer ouders eenmaal meegeweest zijn naar een voorstelling van K3 worden ze vanzelf enthousiast. Daarnaast heeft K3 ook in verschillende tv-series gespeeld. Ongetwijfeld zijn ze eens op je televisiescherm voorbij gekomen. K3 is dus niet alleen voor jonge kinderen. Ook als je volwassen bent kan je het soms best waarderen!

Bestel K3 items eenvoudig online

Heb je jouw favoriete K3 item gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je het K3 artikel voor 23:59 uur besteld? Dan heb je het morgen gratis in huis. Is het item niet helemaal wat je verwacht? Dan kun je dit altijd gratis retourneren. Ben je op zoek naar ander speelgoed? Ontdek ons speelgoedassortiment met items van Paw Patrol, LEGO, Playmobil en Bumba.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.