zwembaden

Opblaasbare zwembaden

Van ieniemienie baby badje om in te spetteren tot heuse zwembaden waar je kopje onder kunt en zelf een rondje in kunt zwemmen, bij wehkamp vind je buitenbaden in alle soorten en maten. De badjes zijn ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Opblaasbaar zwembad

Je weet hoe lekker het kan zijn in de zomer: mooi weer, geen wolkje aan de lucht en de zon die stralend aan de hemel staat. Er zijn dingen die daarbij horen. Zonnebrandcrème bijvoorbeeld, maar ook een opblaasbaar zwembad. Met je eigen badje bied je jouw baby of kind een ideale mogelijkheid om wat verkoeling te zoeken tegen de warmte. Want wat is er nu lekkerder dan spelen met water? Als je een opblaasbaar zwembad zoekt, hebben wij ongetwijfeld het perfecte exemplaar voor je in ons assortiment. Naast kinderzwembadjes hebben we ook grotere varianten die eveneens voor jezelf geschikt zijn. Zo kun je samen met de kleintjes genieten van een onbezorgde zomerdag, dankzij de verkoelende frisheid van je eigen waterreservoir. Om in te spelen en te spetteren.

Klein voor baby’s, groot voor volwassenen

De bodem van het opblaasbare zwembad is vaak ook opblaasbaar en zorgt zo voor meer comfort. Er zijn babyzwembaden waar je jouw baby onder begeleiding in kunt laten spelen. Vaak hebben deze mooie kleuren en dieren als dessin, dus er valt heel wat te kijken voor de kleine spruit. Sommige zwembaden kun je aansluiten op de tuinslang, zodat er een heuse sproeier ontstaat. Zo heb je niet alleen een opblaasbaar zwembad, maar ook ineens een waterattractie! Je ziet het: als je op zoek bent naar waterpret, hebben wij altijd een opblaasbaar zwembad dat bij je past!