zwembaden

Frame zwembaden

Met een frame zwembad heb je de hele zomer lang zwemplezier in je tuin. Er zijn varianten die je kunt ingraven maar een frame zwembad is juist gemakkelijk op en af te breken. De frames zijn super stev ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Frame zwembad

Heb je altijd al gedroomd van een eigen zwembad, maar vind je het te prijzig om een deel van je tuin te laten uitgraven en hier definitief een zwemgedeelte van te maken? Met een frame zwembad kan het ook anders. Die zijn namelijk gewoon bovengronds neer te zetten waar jij wilt. Oké, als je liever een ingebouwd exemplaar hebt, dan kun je ook een frame zwembad in ons assortiment uitkiezen dat daarvoor geschikt is. De makkelijkste manier is echter om het bad gewoon op een beschikbare plek te plaatsen. Zwemmen zonder graven! Omdat je dan natuurlijk wel enkele treden omhoog moet om in het frame zwembad te kunnen komen, worden veel zwembaden geleverd met een trapje. Ook een afdekzeil zit er vaak bij, zodat je het bad kunt afdekken wanneer je er niet in zwemt. Dit komt de waterkwaliteit zeker ten goede. Daarnaast worden er ook afdekzeilen los aangeboden in zwembaden shop. Welk frame zwembad je ook kiest, reken op de ideale prijs/kwaliteitverhouding en prima service van wehkamp.nl!

Een frame zwembad is stevig en compleet

Omdat je zeker wilt weten dat je nieuwe zwembad helemaal compleet wordt geleverd, vertellen we je vast dat er een filterinstallatie bij zit. De wanden zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals staal of dubbellaags PVC. Daardoor kun je vertrouwen op een stevig frame voor je zwembad. De stalen delen zijn bovendien gecoat en verzinkt voor een extra lange levensduur. Het uiterlijk van de frame zwembaden verschilt. Sommige hebben een houtlook, andere een wit of grijs design. Aan jou de keuze. Wij zorgen ervoor dat je snel en makkelijk je bestelling kunt plaatsen, zodat je binnenkort kunt zwemmen in je eigen zwembad!