Xbox One

Xbox One bundels

De ontwikkelaars van de Xbox One weten zeer goed wat ze maken. Ze gamen zelf ook namelijk. Gemaakt voor en door gamers dus. De Xbox One brengt gamen naar een geheel nieuwe level samen met de Xbox One ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Xbox One bundels

Bestel een Xbox One bundel vandaag voor 23:59 uur en je kunt morgen direct al gamen. De Xbox One bundels worden namelijk met een game geleverd. Met deze krachtige console speel jij je favoriete games op de hoogste kwaliteit. Door de goede graphics ga je helemaal op in jouw games. Speel de nieuwste games en de leukste exclusives. Ook fijn: op de Xbox One kan je jouw favoriete Xbox 360 games spelen. Hou je meer van sport games of first person shooters? Geen probleem, bij wehkamp is er een Xbox One game voor iedereen: van Fifa tot Call of Duty. Met een van de Xbox One accessoires maak je jouw game-ervaring nog beter.

Voor iedereen

Met een van de Xbox One bundels haal je niet alleen een krachtige console in huis, je krijgt hier ook nog eens een game bij. Nog beter: de Xbox One is eigenlijk een multimedia-apparaat. Je kunt je favoriete blu-ray films op de Xbox One bekijken, je favoriete films en series direct streamen op jouw tv met de Netflix app, en de leukste YouTube filmpjes bekijken. Er is heel veel mogelijk met de apps die beschikbaar zijn op de Xbox One. Het is de ideale console voor elke woonkamer. Het hele gezin heeft er plezier van. Kortom, bestel een van de Xbox One bundels en je kunt morgen al direct gamen. Of wil je jouw Xbox One bundel liever gebruiken om de beste films te streamen, de grappigste YouTube filmpjes te bekijken en de leukste muziek te beluisteren.

Speel online met je vrienden

Gebruik je Xbox One om online te gamen. Versla de beste spelers ter wereld. Ga epische gevechten aan met jouw vrienden. Speel een potje Rocket League met je vrienden of speel Fifa online en beklim de online rankings. Gebruik een headset die speciaal voor de Xbox One ontworpen is om met je team tactieken te bespreken en zo de tegenstanders te kunnen verslaan.