Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

VR-bril

Soms kun je het gevoel hebben dat je helemaal op gaat in een game en je de wereld om je heen totaal vergeet. Met een virtual reality-bril – of kort gezegd VR-bril – doe je daar nog een schepje bovenop. Een VR-bril registreert je bewegingen en past daar het beeld op aan, waardoor je letterlijk het gevoel hebt dat je in je favoriete game rondloopt.

VR-Bril

VR-technologie en VR-brillen zullen onze wereld veranderen, maar we zijn pas begonnen met het zetten van de eerste stappen. De meeste Virtual Reality brillen of VR-glasses zijn op dit moment vooral VR-headsets voor het spelen van allerlei VR-spellen en 360-gradenvideos met behulp van een smartphone applicatie. Ze brengen een nieuw niveau van realisme, mits je ze aanstuurt met een snelle computer of smartphone.