Amiibo

Met Amiibo kun je jouw game helemaal uitbreiden. Amiibo zijn interactieve figuren die toegang bieden tot extra spelmogelijkheden en ondersteunende software. Kies je favoriete spelfiguur en koppel deze ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Amiibo

Sinds de komst van de Amiibo is het gamen op de Nintendo nog veel leuker geworden! Met deze kleine poppetjes kan je extra ingame content vrijspelen die je helpen om door bepaalde levels heen te komen! Daarnaast zijn deze Amiibo’s in vorm van je favoriete personages de perfecte toevoeging voor jouw verzameling!

Te gebruiken op verschillende Nintendo’s

Om de Amiibo content te krijgen zet je heel gemakkelijk het poppetje op de Amiibo lezer, vervolgens zal de ingame content op je scherm verschijnen. De Amiibo is te gebruiken bij de Nintendo Switch, de New Nintendo 3DS systemen en bij de Wii U. De Amiibo’s kunnen ook gelezen worden bij de Nintendo 2DS en 3DS als je daar een NFC-lezer bij hebt, deze is apart verkrijgbaar!

Verzamelobject

Ben jij een echte Nintendo liefhebber en wil je al je favoriete personages verzamelen? Dan is de Amiibo de perfecte keuze. Deze miniatuur replica’s van je personages passen perfect bij jouw gameverzameling en er komen steeds meer nieuwe Amiibo’s bij!

Voor elk spel, verschillende Amiibo’s

Op wehkamp.nl staan allerlei Amiibo’s uit de populaire Nintendo games, zoals Mario, Link, Yoshi, Donkey Kong en nog veel meer! Het enige wat je nog moet doen is jouw favoriet personage kiezen en wehkamp doet de rest!