Speelgoed & games

Sportief buitenspeelgoed

Sommige kinderen maken overal een spelletje van, vooral als er wat te winnen valt. Het liefst oefen je zelf thuis elke dag en troef je de volgende keer met voetbal, tennis of basketbal je vriendjes af ...

31 resultatensorteren op
aanbevolen

Sportief buitenspeelgoed

Wanhoop niet langer dat je kinderen altijd maar voor de computer zitten: met stimulerend buitenspeelgoed krijg je ze echt wel de deur uit! Ook peuters en kleuters, hoe lief ze ook in de zandbak kunnen spelen met emmertjes en schepjes, geef je met sportief buitenspeelgoed een extra uitdaging. Hiermee blijven ze in conditie en leren ze spelen en organiseren in teamverband. Heb je extra drukke kinderen? Met sportief buitenspeelgoed kunnen ze al hun energie kwijt op een speelse, opbouwende en leerzame manier.

Voor jongens en meisjes

Het allerbekendste buitenspeelgoed is waarschijnlijk de voetbal waarmee van oudsher vooral jongens hun krachten meten met vrienden om te scoren en te oefenen met penalty's en slidings. Sinds het grote succes van het Nederlandse damesvoetbal zie je gelukkig ook steeds meer meiden een balletje trappen. Het plezier van spelen in teamverband en het ontwikkelen van intelligente speeltactieken is ook voor hen onbetaalbaar. Krijg je geen team bij elkaar? Kies dan voor een spelletje badminton of jeu de boules.

Geen team? Geen probleem!

Ook voor kinderen zonder speelmaatjes is er sportief buitenspeelgoed om zich op uit te leven. De allerkleinsten doe je een groot plezier met een van onze kleurige loopfietsen waarmee ze hun coördinatie oefenen voordat ze aan een echte fiets toe zijn. Ook een skippybal in dierenvorm geeft veel pret. Op een skippygiraffe of -hert springen ze buiten vrolijk rond. Geef ze een tuinierskarretje en een klein stukje grond om zelf voor een paar sierplantjes of kruiden te zorgen. Zo ontwikkelen ze verantwoordelijkheidsbesef en liefde voor de natuur.

Sportief buitenspeelgoed bestellen bij wehkamp

Is er een verjaardag of feestdag in zicht? Geef kinderen de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen met een stuk sportief buitenspeelgoed uit het assortiment van wehkamp!