spellen

Kinderspellen

Met buiten spelen kunnen kinderen zich tijden vermaken. Binnen spelen is vaak toch wat lastiger. Maar nu niet meer! Met onze kinderspellen kunnen kinderen zich uren vermaken. Bekijk ons aanbod kinders ...

112 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderspellen

Met deze kinderspellen kunnen je kinderen uren uit de voeten. Er zijn allerlei verschillende soorten. Kies je voor een goeie klassieker of een verrassend nieuw spel?

Klassiekers

Leuke klassiekers die je hier vindt zijn onder andere: Scrabble, Memory en Ezeltje Prik. Het handige aan de klassiekers is dat jij zelf vaak ook nog wel weet hoe het gespeeld moet worden. En vaak kun je deze spellen eindeloos bewaren en hergebruiken. Zo krijgt je kindje een beetje een idee wat voor spellen jij vroeger speelde!

Nieuwe stijl

De nieuwere kinderspellen die het goed doen zijn vaak variaties op de bestaande klassiekers. Voorbeelden hiervan zijn: Scrabble flip, Uno en Rara wat ben ik? Weet je niet zo goed welk spel je moet kiezen? Kijk dan eens bij Speelgoed van het jaar en kijk naar de kinderspellen. Elk jaar wordt er een nieuwe verkiezing gehouden en hier worden een aantal artikelen gekozen die het logo ‘Speelgoed van het jaar’ krijgen.