speeltoestellen

Speelhuisjes

Wat is er nou leuker dan een eigen speelhuisje in de tuin? Een eigen plekje waar papa en mama niet mogen komen? Urenlang speelplezier gegarandeerd, van vadertje en moedertje spelen tot urenlang rondje ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn geweldig, vraag maar aan je kinderen! Als ze bij iemand spelen die een speelhuis heeft, dan wordt hun fantasie geprikkeld en komen ze terug met de spannendste verhalen over wat ze allemaal nagespeeld hebben. Dat is natuurlijk heel wat beter voor de ontwikkeling van je kind dan op de bank zitten en naar de televisie kijken. Als je ervoor wilt zorgen dat je kind naar buiten gaat en lekker actief in de openlucht bezig is, dan hebben wij de speelhuisjes waarmee je dat voor elkaar krijgt. Bekijk ons uitgebreide assortiment en je ziet meteen waarom het zo leuk is om alleen of met meerdere kinderen te spelen in zo’n prachtig huisje!

Kies uit speelhuisjes van hout of kunststof

Zoals je kunt zien in ons aanbod, hebben we diverse soorten speelhuisjes voor je. De varianten van kunststof zijn het voordeligst. Niet alleen omdat ze makkelijker te maken zijn, maar ook omdat ze vaak kleiner zijn dan de houten exemplaren. Voor de kinderen maakt het vaak niet uit in welk type huisje ze spelen, maar houten speelhuisjes gaan over het algemeen wel langer mee. Vooral omdat je kind niet zo snel het gevoel heeft dat het te oud of groot is geworden voor het huis. Er worden steeds nieuwe verhalen omheen bedacht, zodat het huisje steeds weer een nieuwe bestemming krijgt. En zo krijg je uiteindelijk dus extra veel waar voor je geld, want een houten speelhuisje is duurder dan een exemplaar van kunststof. Sommige huizen hebben zelfs nog een glijbaan of een trapje om het nog leuker te maken. Bekijk de verschillende soorten in ons assortiment.