Speeltafels

Tafeltennistafels

Lekker een potje pingpongen? Dat kan met deze tafeltennistafels. Leuk voor in de garage of speelkamer en bij mooi weer in de tuin. Een potje rond de tafel met vrienden of wedstrijdjes tegen je ouders. ...

Tafeltennistafels

Intensief sporten, maar ook gewoon leuk spelen op een relatief kleine ruimte: dat is wat je mag verwachten van onze tafeltennistafels. We hebben verschillende varianten voor je beschikbaar van topmerken als Kettler en Adidas Performance. Zoals je weet, zijn er tafeltennistafels waarmee je ook buiten heerlijk urenlang kunt spelen. Uiteraard vind je die bij wehkamp.nl. Als het mooi weer is, kun je daarmee lekker in de buitenlucht actief zijn en ondertussen werken aan je techniek en uithoudingsvermogen. Want reken er maar op dat je heel wat moeite moet doen om het maximale uit onze tafeltennistafels te halen! Natuurlijk kun je ook als beginner prima wennen aan de sport met onze tafels. Zelfs als je geen tegenstander hebt. Dan klap je gewoon één helft van de tafeltennistafel omhoog en kun je als het ware tegen jezelf spelen. Steeds maar weer de pingpongbal retourneren is goed voor de kwaliteit van je spel. Een goed begin dus!

Welke tafeltennistafel kies jij?

De verschillende typen tafels in ons assortiment zorgen ervoor dat je zelf kunt bepalen wat je belangrijk vindt. Als je bijvoorbeeld een bepaald budget hebt waar je jezelf aan wilt houden, dan verschuif je gewoon de prijsbolletjes totdat je de juiste prijsrange overhoudt. De corresponderende tafeltennistafels komen dan vanzelf tevoorschijn. Alle varianten hebben de officiële internationale afmetingen van 274 x 152 cm, dus je oefent meteen met het echte werk. De duurdere modellen hebben meer te bieden, zoals valbeveiliging en een weersbestendig blad. Kies uit ons ruime assortiment tafeltennistafels en profiteer van onze goede prijs/kwaliteitverhouding en eersteklas service!