Speeltafels

Speeltafel accessoires

Vaak wordt tafeltennis vooral beoefend tijdens vakanties. Maar waarom zou je thuis niet ook tafeltennissen? Zo kun je het hele jaar door oefenen! Bij ons shop je een tafeltennistafel en alle benodigdh ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Speeltafel accessoires

Speeltafels staan meestal in speelhallen, maar waarom zou je er thuis niet van kunnen profiteren? Speciaal voor jou hebben wij een breed aanbod aan verschillende speeltafels; van tafeltennistafels tot voetbaltafels. Maar om verschillende speeltafels te kunnen beoefenen, heb je benodigdheden nodig. Shop daarom bij ons alle speeltafel accessoires en beleef het plezier van speeltafels gewoon bij jou thuis!

Verschillende accessoires

Heb jij net een tafeltennistafel gekocht of wil je liever een pooltafel kopen? Bij deze speeltafels horen een aantal accessoires. Bij de tafeltennistafel horen bijvoorbeeld batjes en een afdekhoes, bij een pooltafel hoort een poolaccessoireset. Heb jij een dartbord en zoek je hiervoor de juiste accessoires? Wij hebben verschillende soorten dartpijlen en bijbehorende bewaarhoesjes om je dartbord compleet te maken. Bij ons vind je alle speeltafel accessoires voor een complete spelervaring!