Speeltafels

Sjoelbakken

Sjoelen is leuk voor het hele gezin, dus laat die houten schijven maar schuiven door de sjoelbakken en probeer zoveel mogelijk punten te scoren! Een van die ideale spellen om op een regenachtige zonda ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Sjoelbakken

Het regent buiten, het is zondagmiddag en je hebt eigenlijk nergens zin in. Iedereen in huis verveelt zich en om nu alweer de televisie de hele dag aan te zetten… nee dat is ook de oplossing niet. Weet je nog wat je vroeger deed als iedereen zich verveelde in huis? Juist, dan kwam de sjoelbak van boven en die werd op de eettafel gelegd. Want sjoelen is leuk en je vergeet de verveling meteen.

Boenen & gaan

Het leuke aan sjoelen is dat het heel gemakkelijk is. Iedereen kan het. En met de mooie sjoelbakken in de collectie speeltafels wordt het alleen maar leuker. Een sjoelbak kopen is net als de aanschaf van een meubelstuk: zoek de beste uit die past op jouw eetkamertafel en geniet van dit heerlijke spel. Kies je voor een houten sjoelbak, dan hoef je die alleen maar eventjes met een beetje boenwas op te poetsen om de stenen nog makkelijker te laten glijden.

Hoe werkt het

Heb je nog nooit gesjoeld? Gelukkig zitten de spelregels bij de sjoelbak ingesloten. In het kort is het een spel met 30 houten speelschijven. Je staat aan een kant van de sjoelbak en schuift de stenen naar de andere kant door de poortjes. Hierbij probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. De scores per poort zijn 2, 3, 4 en 1. Je hebt drie beurten om zoveel mogelijk schijven door de poortjes te schuiven. Je krijgt bonuspunten als je per poortje een gelijk aantal stenen hebt liggen.

Sjoelbak kopen en spelen maar

De mooie houten sjoelbakken in onze collectie popelen om door jou gebruikt te worden. Bestel deze snel en je kan morgen al aan de slag met je eigen thuiscompetitie sjoelen.