Speeltafels

Airhockeytafels

Je reflexen testen? Dan is een van deze airhockeytafels wel wat voor jou! Dit razendsnelle spelletje zorgt voor een hoop spanning en plezier. Probeer te scoren bij de tegenstander, maar tegelijkertijd ...

Airhockeytafels

Wil jij wel eens iets anders dan een potje poolen of tafelvoetballen en zoek je een spannend spel? Dan is een airhockeytafel echt iets voor jou! Airhockey staat gegarandeerd voor plezier en snelheid. Let je één seconde niet op, dan heeft de tegenstander een doelpunt. Concentratie staat dus centraal in dit spel. Durf jij het aan? Bekijk ons aanbod aan airhockeytafels!

Ruime keuze

Een airhockeytafel staat voornamelijk in speelhallen, maar wij snappen dat jij niet altijd zin hebt om naar een speelhal te gaan. Ons ruime aanbod aan airhockeytafels van het merk Buffalo geven jou de mogelijkheid om altijd een potje te spelen wanneer dat jou het beste uitkomt. Heb jij het liefst een lichte airhockeytafel die weinig ruimte in beslag neemt? Dan is de Torpedo airhockeytafel iets voor jou, voor urenlang en duurzaam speelplezier. Wil jij graag airhockey spelen met meerdere personen? Dan is de Hurricane airhockeytafel zeer geschikt.

Het spel

Met airhockey moet je zo snel en behendig mogelijk de puck in de tegenstander zijn of haar goal spelen. Het testen van je reflexen staat in dit spel centraal. Sommige airhockeytafels beschikken over een timer. Bij airhockeytafels die hier niet mee zijn uitgerust, kun je tot een bepaald aantal punten spelen.