Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Twickto

4 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_Contentheader_Aviaton

Twickto is het nieuwe constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar. Met Twickto kan je snel en heel groot bouwen. Wat je ook maar bedenkt, het is mogelijk met Twickto. Twickto bestaat uit twicks en bricks die je gemakkelijk aan elkaar kan twisten en klikken met behulp van de TwickTool. Met Twickto kan je bouwen wat je maar wilt.

Twickto

Welkom in de wereld van Twickto. Het nieuwe constructiespeelgoed next level. Er zijn vele uitdagende bouwpakketten met echt eindeloze mogelijkheden. Met Twickto kan je snel groot bouwen. Elk pakket heeft een eigen thema, inhoud en vele product voorbeelden. Bouw hiermee jouw eigen wereld en breng hem tot leven! Wil je vliegen door de ruimte of wil je racen door de woestijn? Bouw je een Robot of een Astronaut? Twickto heeft een uitgebreide collectie en uiteindelijk kan je ook nog eens alles met elkaar combineren. Voor welk thema ga jij?

Leerzaam speelgoed

Twickto speelgoed is ontwikkeld in samenwerking met een kinderpsycholoog, kinderen en hun ouders. Spelen is een van de belangrijkste factoren voor talentontwikkeling, ontspanning en concentratie van kinderen. Met Twickto draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen en maakt het mogelijk spelenderwijs te leren. Daarnaast bevordert Twickto de creativiteit en de fantasie.

Duurzaam speelgoed

Met Twickto kun je, alleen of samen, snel groot bouwen. Het zorgt voor heel veel speelplezier, is gemakkelijk uitbreidbaar en kent eindeloze mogelijkheden. Twickto is mooi en sterk en staat voor duurzaamheid. Twickto doet er alles aan om producten zo te produceren dat het erg lang mee gaat. Twickto staat voor eindeloos speelplezier voor vele generaties.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.