speelgoed

Twickto

Twickto is het nieuwe constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar. Met Twickto kan je snel en heel groot bouwen. Wat je ook maar bedenkt, het is mogelijk met Twickto. Twickto bestaat uit twicks en ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Twickto

Welkom in de wereld van Twickto. Het nieuwe constructiespeelgoed next level. Er zijn vele uitdagende bouwpakketten met echt eindeloze mogelijkheden. Met Twickto kan je snel groot bouwen. Elk pakket heeft een eigen thema, inhoud en vele product voorbeelden. Bouw hiermee jouw eigen wereld en breng hem tot leven! Wil je vliegen door de ruimte of wil je racen door de woestijn? Bouw je een Robot of een Astronaut? Twickto heeft een uitgebreide collectie en uiteindelijk kan je ook nog eens alles met elkaar combineren. Voor welk thema ga jij?

Leerzaam speelgoed

Twickto speelgoed is ontwikkeld in samenwerking met een kinderpsycholoog, kinderen en hun ouders. Spelen is een van de belangrijkste factoren voor talentontwikkeling, ontspanning en concentratie van kinderen. Met Twickto draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen en maakt het mogelijk spelenderwijs te leren. Daarnaast bevordert Twickto de creativiteit en de fantasie.

Duurzaam speelgoed

Met Twickto kun je, alleen of samen, snel groot bouwen. Het zorgt voor heel veel speelplezier, is gemakkelijk uitbreidbaar en kent eindeloze mogelijkheden. Twickto is mooi en sterk en staat voor duurzaamheid. Twickto doet er alles aan om producten zo te produceren dat het erg lang mee gaat. Twickto staat voor eindeloos speelplezier voor vele generaties.