Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Speelgoed & games Speelgoed Speelgoed van het jaar

Speelgoed van het jaar

27 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470-230-contentheaders-speelgoed-1

Elk jaar wordt er weer een nieuwe verkiezing gehouden. Een verkiezing voor het mooiste, het beste en leukste speelgoed; het speelgoed van het jaar. In elke leeftijdscategorie vind je vier a vijf artikelen die gekozen zijn door de vakjury. Wanneer een artikel gekozen is, krijgt deze het logo ‘speelgoed van het jaar’. En al die artikelen, die vind je hier, bij wehkamp.

950_1_pixelbalk_wk40

Speelgoed van het jaar

Het speelgoed van het jaar wordt genomineerd door een vakjury. Deze vakjury bestaat uit journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen. Dit zijn de mensen die héél veel speelgoed voorbij zien komen. Ze kiezen ieder jaar in meerdere leeftijdscategorieën 4 of 5 artikelen die genomineerd worden. Maar uiteindelijk kiest natuurlijk de consument zelf! Meestal rond september/november kan men hun stem uitbrengen.

Waarom is dit handig?

Er is zoveel speelgoed, dat je soms niet meer weet wat er nou het allerleukst is. Het is lastig om te bedenken welk speelgoed leuk is voor welke leeftijd. Daarom helpen de beschrijvingen je met kiezen. In de beschrijving staat namelijk vaak voor welke leeftijd het speelgoed bedoeld is. Met dit speelgoed van het jaar, kan je bijna de plank niet mis slaan!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.