speelgoed

Kinderkeukenaccessoires

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met oefenen in de keuken. En onze kinderkeukenaccessoires maken het koken nóg leuker! Van jongs af aan al met plezier in de keuken staan, dat willen we allemaal wel t ...

34 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderkeukenaccessoires

Kinderen leren door te imiteren wat hun rolmodellen doen. Als papa met de pollepel zwaait, vinden ze dat reuze interessant. Ze verlangen ernaar om zelf heerlijke gerechten te bereiden, maar als verstandige volwassenen laten we onze kinderen natuurlijk niet spelen met messen en vuur. Gelukkig kunnen onze kinderen zich lekker uitleven in een van de wehkamp kinderkeukens met leuke kinderkeukenaccessoires. Wie weet word jij nog uitgenodigd voor een culinaire (speelgoed)verrassing in de vorm van een ontbijtje op bed of een driesterrendiner!

Speelgoed-keukenaccessoires

Bij de kinderkeukenaccessoires vind je speelgoed in alle prijsklassen. Voor minder dan een tientje maak je al een kind blij met bijvoorbeeld schoonmaakspulletjes of een mandje speelgoedfruit. Er zijn speeltjes van kunststof, maar ook van hout. Houten kinderkeukenaccessoires zijn duurzaam en mooi en makkelijk uit te breiden met andere houten keukenspulletjes. Een roestvrijstalen pannenset is ideaal voor op een leuk houten fornuisje. Heeft je kind geen speelfornuis voor de pannen? Dit is echt geen probleem: dat verzinnen ze er zelf wel bij, dat hoort bij het spel!

Struikel niet over het kinderkeukenspeelgoed!

De keuken moet netjes en hygiënisch blijven: alweer een mooi leermoment voor je kind. Help je kind met een van die leuke opbergzakken om alle kinderkeukenaccessoires bij elkaar te houden, zodat alles snel opgeruimd is en je geen speelgoedbestek of andere speeltjes kwijtraakt. Veel van het speelgoedeten komt trouwens in speelgoedkratten en mandjes. Die zijn er ook voor bedoeld om de keuken netjes opgeruimd te houden!

Kinderkeukenaccessoires kopen bij wehkamp

Heb je nog snel een cadeautje nodig? Bij wehkamp heb je het al de volgende werkdag in huis. Je kan het zelfs bij de jarige zelf aan huis laten bezorgen!