SES Creative

SES Strijkkralen

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Strijkkralen

Houdt jouw kind van knutselen en heeft het een grote fantasie? Dan zijn de SES strijkkralen echt iets voor jouw kind. Met SES strijkkralen kun je eindeloos variëren en de mooiste creaties maken. Gebruik je fantasie en maak de mooiste vormen met dieren, Disney Frozen of Dory. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen figuren en vormen maken met de diverse patroonbordjes en een grote doos strijkkralenmix. Fleur je kamer op met je eigen schilderijtjes of onderzetters gemaakt van SES strijkkralen.

Hoe werk je met SES strijkkralen?

SES strijkkralen zijn ideaal voor het maken van eigen kunstwerkjes. Je kunt zelf je eigen kleuren en patronen samenstellen en zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Hierdoor is het een leuke hobby voor iedereen. Leg je patronen op de verschillende grondplaten. Daarna leg je er een speciaal strijkpapier overheen (bakpapier kan ook) en met de strijkbout smelt je de strijkkralen aan elkaar vast.

SES strijkkralen

De strijkkralen van SES worden gemaakt in Nederland en zijn PVC-vrij. Hiermee kun je urenlang lekker creatief bezig zijn en het resultaat is altijd goed! Knutselen met de strijkkralen bevordert het inlevingsvermogen en stimuleert de fijne motoriek van het kind. Wil je zo snel mogelijk samen met je kind beginnen en heb je zin om urenlang te knutselen, bestel dan nu en je hebt de SES strijkkralen morgen in huis.