rollenspel

Kinderkeukens

Heel Holland bakt. En kinderen bakken mee. Hier vind je de leukste kinderkeukens van merken als Kidkraft en Hape. En ook vele keukenaccessoires zoals pannen, theepotten, gardes, ovenschalen en keukenm ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderkeuken

Is jouw kind ook altijd zo nieuwsgierig wat jij nou allemaal in de keuken staat uit te voeren? Met een kinderkeuken kan je kind er zelf achter komen wat er allemaal in zo’n keuken gebeurd. Misschien wordt jouw kind wel een chef!

Kinderkeuken kenmerken

Je hebt een heleboel om te kiezen wanneer het op speelkeukens aankomt. Zo kun je gaan voor een hele vrolijke keuken die uit verschillende kleuren bestaat, of juist een chique zwart-wit keuken, of een gave unikleur zoals rood! De speelkeukens zijn voor verschillende leeftijden, er zijn speelkeukens voor kinderen vanaf 1 jaar maar je hebt ook keukens die pas geschikt zijn voor je kindje wanneer ze 3 jaar zijn. Dit is in verband met kleine onderdelen. Kijk daarom goed naar de beschrijving, voor welke leeftijd de keuken geschikt is.

Kinderkeuken accessoires

Een kinderkeuken is natuurlijk niet compleet zonder het bijbehorende servies en gerei voor in de keuken. Bij de kinderkeuken accessoires vind je de artikelen om de kinderkeuken compleet te maken. Met bijvoorbeeld een pannenset en schort kan je kind aan de slag. Nog even en je kindje zet koffie voor je met een lekker gebakken eitje.

Of het nu een cadeau is of spontaan voor je eigen kindje, je besteld je kinderkeukentje gemakkelijk en snel bij wehkamp.