rollenspel

Kindergereedschap

Kinderen vinden het vaak hoogst interessant als er een lampje verwisseld of een kastje in elkaar gezet moet worden. Met het leuke kindergereedschap als gereedschapskoffers en werkbanken van merken als ...

18 resultatensorteren op
aanbevolen

Kindergereedschap

Wil jij ook graag je eigen gereedschapskoffer hebben? Of je eigen werkbank? Bij ons vinden de jongste klussers alles wat ze nodig hebben om zelfs de moeilijkste klusjes te klaren. Merken als Bosch, Hape en Janod hebben het leukste kindergereedschap.

Hamerbankje

Voor de allerkleinste klussers kun je bij ons terecht voor een houten hamerbankje. Je kind leert zo de gekleurde staafjes door het hamerbankje te slaan met de houten hamer. Is het gelukt om alle staafjes erdoorheen te hameren? Je kunt het bankje gewoon omdraaien om overnieuw te beginnen. Spelen met een houten hamerbankje geeft enorm veel plezier en is goed voor de ontwikkeling van het kind.

Klaar voor de echte klus

Met de speelgoedwerkbanken van merken als Bosch, Janod en Edufun heb jij alles bij de hand om elke klus te klaren. Of je nou een meetlat, een hamer of een schroevendraaier nodig hebt, met een werkbank heb jij al het gereedschap in huis om een echte klusser te worden. Daarnaast vind je bij ons ook kettingzagen en gereedschapskoffers, die je makkelijk kunt meenemen. Let je tijdens het klussen goed op de veiligheid? Wij hebben voor jou een veiligheidshelm, zodat jij je beter kunt concentreren op de klus.

Lekker doen waar je zin in hebt

Vind jij het naast spelenderwijs klussen ook leuk om andere spelletjes te spelen? Of je nou van bordspellen, kaartspellen of reisspellen houdt, bij ons vind je het allemaal. Zo kun jij lekker doen waar je zin in hebt.