Pre-orders

FIFA

Zit jij ook op je favoriete game FIFA 20 te wachten? Het is bijna zover. De releasedatum van FIFA 20 Standard Edition is 27 september en van FIFA 20 Champions Edition zelfs 3 dagen eerder op de 24e se ...

Pre-order FIFA 20

Zit je ook vol spanning op de nieuwe FIFA 20 te wachten? Hij verschijnt op 27 september als FIFA 20 Standard Edition voor Playstation 4, XBOX ONE, Nintendo Switch (Legacy Edition) en PC. En op 24 september als FIFA 20 Champions Edition voor de PS4 en XBOX ONE.

Voordelen van pre-orders

Je hoeft niet voor de winkel te gaan liggen om FIFA 20 als eerste thuis te hebben. Koop FIFA 20 als pre-order bij Wehkamp en je ontvangt 'm op de releasedag en gratis thuisbezorgd. Bij de z.g. Zero-day (eerste uitgave) van FIFA 20 zitten deze extra's: Tot 3 zeldzame goud-pakketten (1 per week, 3 weken lang), Leenicon-spelerkeuze voor 5 Fifa Ultimate Team wedstrijden, Special Edition FUT-tenues. Deze gelden alleen voor de eerste versies. Na de releasedatum zitten deze bonussen er niet meer bij. De FIFA 20 Champions Edition heeft de volgende bonussen: 3 dagen early access. Tot 12 FIFA 20 Ultimate Team zeldzame goud-pakketten.FIFA 20 Ultimate Team Leenicon-spelerkeuze.

Welke pre-orders heeft wehkamp?

Wij hebben pre-orders van de populairste games. Je vindt bijvoorbeeld de PS4 preorder games en de Xbox One preorder games bij ons. Ook voor de pc hebben we de nieuwste pc preorder games. Meteen in het overzicht zie je wanneer de releasedatum van de game is. Klik op de game zelf om te kijken of je, behalve een goede aanbiedingsprijs, nog meer bonussen krijgt.

Pre-order games bij wehkamp

Bookmark deze pagina als je niks wil missen, want bij ons vind je een overzicht van de belangrijkste pre-orders. Wanneer jouw game uitgebracht is, wordt hij meteen naar je toegestuurd!