Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Pre-orders

Ben jij zo iemand die vroeger met je slaapzakje in de rij lag voor je favoriete game-winkel als (we noemen maar wat) de nieuwe GTA werd gelanceerd? Die tijden zijn wel een beetje voorbij. Vandaag de dag pre-order jij je favoriete spellen bij wehkamp. Zodat je ‘m in huis hebt op de dag dat ie uit is. Bekijk hier alle pre-orders en speel als eerste jouw favoriete nieuwe game!

Pre-orders

Pre-orders zijn een echte hype in gamingland. Dit is omdat er veel voordelen bijzitten voor zowel de gamers als de gameontwikkelaars. Omdat het ontwikkelen van een game veel geld kost, is het voor een game-studio belangrijk om verzekerd te zijn van een bepaald aantal verkopen. Daarom begonnen studio's zoals PlayStation en Xbox omstreeks 2014 met het introduceren van pre-orders: de mogelijkheid om een game te bestellen nog voordat hij officieel gereleaset was. Maar wat is het voordeel van pre-orders voor jou?

Voordelen van pre-orders

Een echte die hard gamer hoef je niet te overtuigen, die wil het spel gewoon het allereerste in huis hebben om het meteen dezelfde nacht nog uit te spelen. Om mensen die iets minder fanatiek zijn over de streep te halen, biedt een studio meestal een speciale lage introductieprijs of bonussen zoals extra credits en unlocks in de game. Veel pre-orders worden bovendien uitgegeven in een beperkte oplage. Deze limited editions zijn verzamelobjecten die binnen korte tijd veel geld waard kunnen worden, vooral als het spel nog in de originele verpakking zit.

Welke pre-orders heeft wehkamp?

Wij hebben pre-orders van de populairste games. Je vindt bijvoorbeeld de PS4 preorder games en de Xbox One preorder games bij ons. Ook voor de pc hebben we de nieuwste pc preorder games. Meteen in het overzicht zie je wanneer de releasedatum van de game is. Klik op de game zelf om te kijken of je, behalve een goede introductieprijs, nog meer bonussen krijgt.

Pre-order games bij wehkamp

Bookmark deze pagina als je niks wil missen, want bij ons vind je een overzicht van de belangrijkste pre-orders. Wanneer jouw game uitgebracht is, wordt hij meteen naar je toegestuurd!