PlayStation 4

PS4 consoles

Kies de PlayStation 4 welke bij jou past! De PS4 Slim, de naam zegt het al, is compacter in volume én ook in capaciteit is deze eventueel een slag kleiner, namelijk 500GB. Net als de PlayStation 4 Pro ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

PS4 console

Ben je toe aan de volgende level als het op gamen aankomt? Dan is het tijd voor de PS4 console! Deze opvolger van de uiterst succesvolle PlayStation-reeks biedt je alles waar je als moderne gamer op rekent. Uiteraard is de techniek van de nieuwe PS4 console wederom sterk verbeterd. De processor die gebruikt wordt is heel krachtig en maakt het voor grote én kleine ontwikkelaars bovendien eenvoudiger om games te maken. Verder is de Blu-Ray speler die erin zit sneller geworden en is er meer intern geheugen (8 GB). De PS4 heeft een harde schijf van 500 GB. Dat de grafische mogelijkheden ongekend zijn, blijkt wel uit het feit dat de GPU een rekenkracht heeft van maar liefst 1,84 teraFLOPS. Het design is werkelijk geweldig, dus je zet de PS4 console vol trots in je kamer. Iedereen mag hem zien, want het zijn vier onderdelen die samen één geheel vormen en het lineaire ontwerp is zeker esthetisch verantwoord. Koop jouw eigen console bij wehkamp.nl en profiteer van onze goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service!

Je nieuwe PS4 console… en de rest!

Uiteraard is het mooi dat je gebruik kunt maken van je nieuwe PS4 console, maar weet je ook al welke games je wilt gaan spelen? Daar hebben wij er ook heel wat van in ons assortiment voor je. Of je nu van schieten, sport of avontuur houdt, bij ons vind je wat je zoekt. Net als de accessoires waarmee je jouw PS4 console helemaal kunt personaliseren. Controllers, koptelefoons met microfoon, racesturen en allerlei kabels: zeg het maar!