PlayStation 4

PS4 bundels

Om in game-termen te spreken: de PlayStation 4 brengt gaming naar het volgende level. Je maakt deel uit van een nauw verbonden game-community, geniet van verbluffende graphics en van een draadloze con ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

PS4 bundels

Ben jij klaar om de nieuwste games te spelen op de beste console? Dan is de PS4 helemaal iets voor jou! Met de PS4 haal je een betrouwbare en snelle, maar ook nog eens heel goed uitziende console in huis. Voor elke gamer die toe is aan vernieuwing biedt PlayStation de uitkomst met de PS4. Deze console heeft een intern geheugen van wel 8 GB met ongekende grafische mogelijkheden. Daarnaast is hij sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en door het strakke design staat de PS4 prachtig in elke kamer.

PS4 bundels

Maar met alleen zo’n mooie console in je kamer ben je er nog niet. Een PS4 moet doen waar hij voor gemaakt is, er moet namelijk op gegamed worden. Wij hebben heel veel PS4 games om jou onvergetelijke game sessies te bezorgen, maar om het de nieuwe gamers net wat makkelijker te maken hebben wij PS4 bundels. Met een PS4 bundel koop jij je PS4 console en je favoriete game in één, voor een heel scherpe prijs. Met een PS4 bundel ben je dus altijd verzekerd van een krachtige en betrouwbare console samen met één van de allernieuwste games. Of je nou houdt van schieten, sport, avontuur of racen, bij ons vind je altijd een passende PS4 bundel met jouw favoriete game.