Speelgoed & games

PlayStation 4

Om in game-termen te spreken: de PlayStation 4 brengt gaming naar het volgende level. Je maakt deel uit van een nauw verbonden game-community, geniet van verbluffende graphics en van een draadloze con ...

342 resultatensorteren op
aanbevolen

PlayStation 4

Reikhalzend keken gameliefhebbers uit naar de nieuwe PlayStation 4 en op 29 november 2013 was het eindelijk zover: de PlayStation 4 was in Europa verkrijgbaar! Een uitbreiding van deze zeer succesvolle reeks consoles moet natuurlijk aan bepaalde verwachtingen voldoen, maar daarvoor slaagt de PS4 met vlag en wimpel. De processor is krachtiger en toegankelijker voor ontwikkelaars, de Blu-Ray speler is sneller geworden en het interne geheugen is vergroot. Een van de mooiste vernieuwingen is dat de PlayStation 4 samenwerkt met de nieuwe PlayStation App. Daarmee kun je als gebruiker je smartphone koppelen aan je console. Zo gebruik je jouw tablet of smartphone als tweede scherm, of je beheert downloads en chat tegelijkertijd met je vrienden. Eigenlijk bestuur je er de PlayStation 4 mee op afstand. Daardoor geniet je nog meer van je games! Wil je ook helemaal opgaan in de wereld die PS4 heet? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met consoles, games en accessoires. Je weet dat wehkamp.nl staat voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding en een prima service. Daar kun je op rekenen!

Alles wat je wilt voor je PlayStation 4

Met alleen een PlayStation 4 console ben je natuurlijk nog maar halverwege. Je ideale games zijn stap twee. Ook die vind je bij ons volop. Wat je favoriete genre ook is, wij hebben het voor je. Net als de accessoires waarmee je jouw game-ervaring helemaal op en top maakt. Extra controllers, koptelefoons met microfoon, racesturen en allerlei kabels, je vindt het allemaal in ons assortiment. Voor je het weet heb je jouw PlayStation 4 helemaal op maat afgewerkt!