• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

De PlayStation 3 biedt plezier voor het hele gezin. Door de ongelooflijke scherpe beeldkwaliteit geniet je van adembenemend beeld. Of je nu spellen speelt of films kijkt: games en blu-ray films komen perfect tot hun recht op de PS3. En met de draadloze controller heb je alles onder controle.

PlayStation 3

Sinds de PlayStation 3 van Sony in 2005 werd geïntroduceerd, is het al jaren een publiekslieveling. Eind november 2013 waren er dan ook wereldewijd al ruim 80 miljoen stuks verkocht. Het eerste model van de PlayStation 3 had een harde schijf van 40 GB, maar dat is inmiddels opgewaardeerd tot modellen die wel 500 GB opslagcapaciteit hebben. Bij ons vind je diverse typen consoles en natuurlijk ook honderden PlayStation 3 games en accessoires. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je. Natuurlijk staat wehkamp.nl garant voor de ideale prijs/kwaliteitverhouding en een uitstekende service. Je kunt dus met vertrouwen kopen bij ons!

Zoek je een game voor je PlayStation 3?

Als het op games aankomt, zijn we zeer goed voorzien. Het maakt niet uit wat voor genre je het liefst speelt, wij hebben alles voor de PlayStation 3. Zo hebben we bijvoorbeeld games voor volwassenen, zoals Assassin’s Creed 4 – Black Flag en Red Dead Redemption, maar ook het nieuwste Lego spel voor spelers vanaf 7 jaar. Er zijn bepaalde gamegenres die het op elke console goed doen, dus ook op de PlayStation 3. Denk daarbij bijvoorbeeld aan skatespellen, voetbalspellen, racespellen, partyspellen en puzzelspellen. Die hebben wij uiteraard allemaal in ons assortiment. Net als de nodige accessoires, zoals een extra controller, koptelefoon, kabels, adapters of een abonnement op PlayStation Plus, waarmee je online games kunt downloaden voor je PlayStation 3. En dan hebben we ook nog racesturen, gamepistolen, sportattributen en standaarden voor je. Zelfs een microfoon of een camera kun je aansluiten aan je favoriete console. Veel plezier met je PlayStation 3!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.