peuterspeelgoed

Speelgoed voor 3 jaar

Wanneer je kindje drie jaar oud is, gaat het een beetje tussen peuter en kleuter inhangen. Voor het babyspeelgoed te groot en voor het kleuterspeelgoed nog net te klein. Gelukkig is er ook heel veel s ...

1375 resultatensorteren op
aanbevolen

Speelgoed 3 jaar

Is je kindje ook zo graag aan het spelen met poppetjes? Of is het meer geïnteresseerd in puzzels, het herkennen van cijfers en letters opnoemen? Een kindje van drie houdt wel van een beetje uitdaging. En het speelgoed 3 jaar voor kinderen in deze leeftijd is helemaal gericht op het nog meer ontdekken van de wereld en van het leren van letters en cijfers. Met het speelgoed uit de categorie speelgoed 3 jaar geef jij je kind leuke uitdagingen en veel speelplezier.

Leuk & leerzaam

Speelgoed 3 jaar bestaat voor een groot deel uit educatief peuterspeelgoed. Hiermee leert je kind letters, cijfers en dieren herkennen. Ook helpt het mee om de fantasie te prikkelen en leuke verhaaltjes te bedenken met poppen, poppenkastpoppen en knuffels. Vanaf drie jaar begint er meer een kloof te komen tussen speelgoed voor een meisje van 3 jaar en speelgoed voor een jongen van 3 jaar. Daarvoor is er genoeg te vinden in deze categorie.

Lekker bouwen

Is je kindje van drie jaar een beetje uitgekeken op de Duplo? Dan stap je net zo gemakkelijk over op Playmobil. De poppetjes, huizen en attributen zijn groot genoeg om lekker mee te kunnen spelen. Daarnaast heeft je kind veel meer mogelijkheden om verhaaltjes te bedenken. Natuurlijk blijft spelen en bouwen met houten speelgoed ook erg leuk.

Vandaag bestellen, morgen spelen

Het leukste speelgoed 3 jaar bestel je vandaag nog, zodat je kindje er morgen al mee kan spelen. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis.