peuterspeelgoed

Speelgoed voor 2 jaar

De belevingswereld van een kindje van één of drie is heel anders dan de belevingswereld van een kindje van twee jaar. Daarom hebben wij het leukste speelgoed voor 2 jaar in een handig overzicht sameng ...

1478 resultatensorteren op
aanbevolen

Speelgoed 2 jaar

Twee is nee. Dat herken je vast wel van je eigen peuter. Op tweejarige leeftijd gaan kinderen de wereld weer met heel andere ogen bekijken. Ze beginnen te begrijpen dat ze een eigen mening hebben en dat merk jij weer met heel veel dingen. Iets waar je kindje zeker ‘ja’ tegen zal zeggen is speelgoed uit de speelgoed voor 2 jaar categorie. Dit speelgoed voor een kind van 2 jaar sluit namelijk perfect aan bij de belevingswereld van een tweejarige.

Heel veel speelplezier

In de categorie speelgoed voor 2 jaar kom je veel robuust peuterspeelgoed tegen. Puzzels met grote houten stukken, blokken van stevig kunststof en stevig speelgoed voor buiten zijn geen uitzondering. Ze bieden je kindje heel veel speelplezier. Kindjes van twee hebben baat bij houten speelgoed of ander robuuste vormen, omdat zij dat goed kunnen vastpakken. Bovendien is het veel veiliger om mee te spelen, omdat dit ook nog een leeftijd is waarop veel met de mond wordt ontdekt.

Voor jongens & meisjes

De belevingswereld van een jongetje van twee of een meisje van twee verschilt niet heel veel van elkaar. Daarom is veel speelgoed voor een meisje van 2 jaar ook geschikt als speelgoed voor een jongen van 2 jaar. Dat geldt net zo goed voor knuffels als voor houten autootjes en natuurlijk LEGO Duplo wat perfect aansluit bij kinderen van die leeftijd.

Speelgoed voor de jarige morgen in huis

Of je zomaar speelgoed voor 2 jaar uitkiest of voor een verjaardag, je hebt het morgen al in huis als je vandaag nog je bestelling plaatst. Vanaf 20.- is de verzending kosteloos.