peuterspeelgoed

Loopwagens

Loopwagens en vooral loopfietsen zijn de perfecte voorbereiding op echt fietsen. Op loopfietsjes van merken als Dushi, Janod, Cars en Scratch leren ze snel hun evenwicht te behouden, wat erg van pas k ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

Loopwagens

Het begint wanneer je kindje zich gaat optrekken om recht op te kunnen staan. Ze houden zich vast aan jou of een ander object. Met een loopwagen kan je kindje oefenen om zijn eerste stapjes te zetten met een beetje hulp.

Blote voetjes

Je kunt het beste je kindje tijdens het (leren) lopen op blote voetjes laten oefenen. Natuurlijk alleen wanneer de temperatuur het toelaat. Met blote voetjes heeft je kindje namelijk de meeste grip. Je kunt er ook voor kiezen om een sok met antislipzool aan te trekken bij je kindje. Let wel op dat je grond niet te glad is voor de voetjes van je kind. Maak de woonkamer vrij om je kindje zo vrij (en zo veilig) mogelijk te laten lopen.

Oefentijd

Wist je dat de meeste baby’s 1000 uur nodig hebben aan oefentijd vanaf het moment dat ze zichzelf kunnen optrekken tot het moment waarop ze helemaal zelf (los) kunnen lopen? Daarom is het verstandig om je kindje aan te moedigen en het zelfvertrouwen een boost te geven!