peuterspeelgoed

Badspeelgoed

Spetter, spatter, spater. Wat is er leuker dan spelen in bad? Met ons assortiment badspeelgoed van o.a. Fisher-Price en Vtech wordt in bad gaan een waar feest. En als ze eenmaal bezig zijn in dat warm ...

48 resultatensorteren op
aanbevolen

Badspeelgoed

Spitter, spetter, spater, wie speelt daar in het water? Veel baby’s, peuters en kleuters zien enorm uit naar hun badritueel, want dan kunnen ze zich weer lekker met hun badspeelgoed vermaken. Een klassieke badeend verveelt uiteraard nooit, maar inmiddels zijn er heel wat nieuwe soorten speelgoed voor in bad. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn er zelfs producten met liedjes, geluiden en bellenblaasmechanieken! Soms zou je willen dat je zelf nog met al dat badspeelgoed mocht spelen… Hier bij wehkamp.nl hebben we volop keuze voor je. Dankzij onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service weet je dat je koopt met vertrouwen!

Lekker spelen in het bad!

Je kent de Little People vast wel, toch? Nu kun je daar ook mee in bad spelen dankzij de Fisher-Price boot X0059. Dat is badspeelgoed voor kinderen vanaf een jaar oud. Laat je kindje lekker scheppen, gieten en zeven, maar ook spelen met de bijgeleverde kapitein! Een ander soort badspeelgoed van Fisher-Price is de speel- en leerbadtrommel T7361. Daarmee worden schattige muziekjes, leuke zinnetjes en dansende lichtjes de badkamer in gebracht. De ontwikkeling van je baby (vanaf 6 maanden) op het gebied van letters, cijfers, tegenstellingen, begroetingen en eerste woordjes wordt gestimuleerd door twee interactieve lichtgevende figuurtjes. Wil je een mooie badeend van natuurrubber? Bambam heeft hem in blauw en ivoor. Ook het bekende merk Vtech heeft badspeelgoed. Het Was & Zing badboekje blijft drijven en heeft een toets op elke bladzijde om liedjes en geluiden te activeren. De Bubbel Walvis heeft een speciale bellenblaastechniek en het Hello Kitty gietertje is interactief met knipperende toets, vrolijke melodietjes en geluiden. Tot slot hebben we de Bumba watertoren. Welk badspeelgoed kies jij?